Puštena u rad zvanična “Bus plus” aplikacija za android

Bez autora
Sep 20 2012

Zvanična “Bus plus” android aplikacija koja prikazuje poziciju vozila javnog prevoza puštena je u rad danas, saopštavaju iz ovog sistema. Korišćenjem aplikacije, vlasnici android mobilnih telefona mogu da odaberu željenu stanicu i vide udaljenost vozila od nje, lociraju stajališta i linije prevoza na mapi grada.Preuzimanje aplikacije je besplatno i dostupno na “Google Play” marketu. Samo korišćenje aplikacije podrazumeva prateće troškove mobilnih operatera.

Puštena u rad zvanična “Bus plus” aplikacija za androidZvanična “Bus plus” android aplikacija koja prikazuje poziciju vozila javnog prevoza puštena je u rad danas, saopštavaju iz ovog sistema.

Korišćenjem aplikacije, vlasnici android mobilnih telefona mogu da odaberu željenu stanicu i vide udaljenost vozila od nje, lociraju stajališta i linije prevoza na mapi grada.

Preuzimanje aplikacije je besplatno i dostupno na “Google Play” marketu. Samo korišćenje aplikacije podrazumeva prateće troškove mobilnih operatera.

Zvaničnom android aplikacijom i SMS servisom za najavu dolaska vozila, značajno je unapređeno informisanje korisnika gradskog prevoza.

Na sajtu “Bus plusa” uskoro će biti postavljena i interaktivna mapa prikaza reda vožnje sa kodovima stanica, dodaje se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik